ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε στην ΕΡΤ

ΟΧΙ στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Η Λαϊκή Ενότητα μετά την Πρωτομαγιάτικη πορεία στην Βουλή, προχώρησε σε διαμαρτυρία έξω από την είσοδο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή καταγγέλοντας φίμωση της παράταξης από την κρατική ραδιοτηλεόραση, με την παρουσία και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε.
Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας..
τονίζουν ότι «είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό παραμάγαζο και σε τσιφλίκι του συνεταιρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ».
Ειδικότερα τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν ότι «είναι στοιχείο πολιτικής ανωμαλίας και νόθευσης των εκλογών το γεγονός ότι η ΕΡΤ ακολουθεί πολιτική φίμωσης της ΛΑ.Ε και των μη συστημικών δυνάμεων».
Έξω από την πόρτα εισόδου στην ΕΡΤ υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όχι μόνο δεν επέτρεπαν σε μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων να μπει στο κτήριο και να εκφράσει την διαμαρτυρία της αλλά και απαγόρευε στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μπουν και να βγουν στο κτήριο, προκαλώντας επεισόδια και διαπληκτισμούς.
Οπως αναφέρει η ΛΑΕ αυτός ο αυταρχισμός εκφράστηκε παραστατικά από το γεγονός ότι ο Παν. Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας την φίμωση, πίσω από τα κάγκελα που περιφράζουν το κτήριο λες και η ΕΡΤ αποτελούσε φυλακή.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μαύρο της ΕΡΤ και ότι «θα υπάρξουν αγωγές και μηνύσεις για την αντιδημοκρατική στάση της τελευταίας».