ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Έρχεται το One tv του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ποιοι δημοσιογράφοι έχουν την ευθύνη του πρότζεκτ και ποιοι θα κάνουν εκπομπή

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του προγράμματος του One tv, από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με βάση τον προγραμματισμό που έχει τεθεί από τον Σταμάτη Μαλέλη που «τρέχει» το project, η πρεμιέρα προσδιορίζεται μέσα στο..
πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα. Όσον αφορά τώρα το πρόγραμμα του καναλιού, έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί.
Συγκεκριμένα σε καθημερινή βάση θα αναλύουν (και όχι μόνο) την επικαιρότητα από τις 16:00-18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης.
Ακολούθως και συγκεκριμένα από τις 18:30 μέχρι τις 20:00 την σκυτάλη θα παίρνουν οι Γιώργος Παπαχρήστος και Τζίνα Μοσχολιού.
Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του One, έχοντας δίπλα του, όλο σχεδόν το δημοσιογραφικό δυναμικό της Alter Ego.
Καθημερινή παρουσία τόσο στις εκπομπές, όσο και στα δελτία ειδήσεων, θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης, ενώ θα συμμετέχουν και όλα τα επιτελικά στελέχη του Ομίλου.
Από τις 22:00 μέχρι τις 24:00 οι κάμερες του One Tv θα «ανοίγουν» για τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναΐδα Νέγκα, με μια εκπομπή που θα κάνει απολογισμό της επικαιρότητας.
Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν μισάωρα ένθετα με θεματολογία που σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία.
Την συνολική ευθύνη του project έχει ο πολύπειρος Σταμάτης Μαλέλης, ενώ την διεύθυνση ειδήσεων έχει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος. Σε πρώτη φάση το One Tv, θα εκπέμψει όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσω διαδικτύου.
Παράλληλα, με το διαδικτυακό project ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας. Αυτό σημαίνει πως διεκδικεί την έκτη άδεια, ενώ οι άλλες πέντε έχουν ήδη δοθεί για τα κανάλια: Alpha TV, Star, ΣΚΑΪ, Open TV και ΑΝΤ1. Αυτό το διάστημα, το Συμβούλιο εξετάζει τον φάκελο της «Alter Ego», ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.
- πηγή: secretmedia