ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Πήρε μπροστά το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (BINTEO)

Με Φουσκίδη, Μητρομάρα και Παπαδόπουλο ξεκίνησε το (διαδικτυακό) One TV

Ξεκίνησε τις εκπομπές το One TV, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Αλτερ Εγκο. O τηλεοπτικός σταθμός του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θα εκπέμπει διαδικτυακά μέχρι και την έκδοση της άδειας γενικού περιεχομένου..
από το ΕΣΡ.
Η Βάσω Μητρομάρα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης ήταν οι πρώτοι δημοσιογράφοι που καλωσόρισαν στις 16:00 τους τηλεθεατές με την εκπομπή «On Line».
Στη συνέχεια, από τις 18:30 και μέχρι τις 20:00 ακολουθεί η εκπομπή «One Direct» με τον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργο Παπαχρήστο και τη δημοσιογράφο Τζίνα Μοσχολιού.
Καθημερινή παρουσία τόσο στις εκπομπές, όσο και στα δελτία ειδήσεων, θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης (εμφανίστηκε στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων), ενώ θα συμμετέχουν και όλα τα επιτελικά στελέχη του Ομίλου.
Την συνολική ευθύνη του project έχει ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, ως διευθυντής προγράμματος του καναλιού,  Σταμάτης Μαλέλης. Την διεύθυνση ειδήσεων έχει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος.