ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Κούλογλου για Βενεζουέλα: Φιάσκο αποδείχτηκε η «εθνοσωτήριος επανάστασις»

«Στην Βενεζουέλα έγινε μια αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος. Έτσι το αντιμετωπίζουν όλα τα μέσα διεθνώς. Μόνο στην Ελλάδα είδα κάποιους να γράφουν για 'στρατιωτική εξέγερση’, και κάποιους νοσταλγούς της δικτατορίας να θυμούνται την ‘εθνοσωτήριο επανάσταση’».
Tα παραπάνω δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,..
Στέλιος Κούλογλου για τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση Μαδούρο τα έχει κάνει θάλασσα στην οικονομία και ότι αντιμετώπισε - βίαιες - διαδηλώσεις με βίαιο και αυταρχικό τρόπο. Όμως, ο Μαδούρο είναι ένας εκλεγμένος πρόεδρος και αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Βενεζουέλα είναι πολύ λιγότερες από ότι στην Τουρκία για παράδειγμα που υπάρχουν εκατοντάδες πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές. Κανείς δεν ζητάει να ανατραπεί με πραξικόπημα ο Ερντογάν, ούτε και έχει υποστηρίξει κανείς πραξικόπημα εναντίον του. Στην Βενεζουέλα πρέπει να κρατήσουμε μια στάση που να βοηθήσει τις δυο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι και να βρουν μια διέξοδο από την κρίση. Όμως με αυτά που γίνονται στην Δύση, είναι σαν να ωθούμε μια χώρα στην αιματοχυσία», συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.