ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Υψηλή τηλεθέαση για τον Παπαχελά

Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές (554.828) παρακολούθησαν τη συγκλονιστική έρευνα του Αλέξη Παπαχελά «Μάτι: Τα ντοκουμέντα μιλούν» που προβλήθηκε χθες βράδυ στις 20:50 στον ΣΚΑΪ.
Η εξαιρετική απόδοση της εκπομπής που άλλαξε τα δεδομένα όσων στοιχείων ξέραμε μέχρι σήμερα για την εθνική τραγωδία στο Μάτι,..
καταγράφηκε και σε επίπεδο κάλυψης του προγράμματος. 1.338.406 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό την έρευνα «Μάτι: Τα ντοκουμέντα
μιλούν».
Το συνολικό ποσοστό τηλεθέασης έφτασε στο 14,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 το ποσοστό -ειδικά για ενημερωτική εκπομπή που προβλήθηκε σε prime time ζώνη- ήταν 13,2%.
Η συνταρακτική αποτύπωση των ντοκουμέντων για την τραγωδία της 23 ης Ιουλίου 2018, με την υπογραφή του Αλέξη Παπαχελά, προκάλεσε χωρίς αμφιβολία το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών την ίδια στιγμή με την προβολή της. Ένα μεγάλο κύμα συζητήσεων άνοιξε στα social media, εκτοξεύοντας το σχετικό hashtag στα top trends του twitter. Το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα στην πρώτη θέση, καταγράφοντας πάνω από 18.500 σχόλια.