ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η μοναξιά μιας υποψηφιότητας..

«Πρώτη φορά υποψήφιος» έγραφε ο δημοσιογράφος Αρης Σκιαδόπουλος στο fb και εξηγούσε γιατί θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΛΑΕ (διαβάστε ΕΔΩ).
Ο Αρης Σκιαδόπουλος επανέρχεται στο θέμα της υποψηφιότητάς του και γράφει σχετικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
"Η μοναξιά μιας υποψηφιότητας..
Συνήθως τα κείμενά μου έχουν..
αποδοχή. Δεν έχω παράπονο. Ενα πρόσφατο ωστόσο που συνδέεται με την υποψηφιότητά μου στην ΛΑΕ δεν είχε την προσδοκώμενη αποδοχή. Που σημαάνει οτι:
α. Ο κόσμος με αποδέχεται στο σύνολό του ως δημοσιογράφο που δικαιούται να παρεμβαίνει στην δημόσια ζωή αλλα δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα ν αγωνίζεται στον στίβο της πολιτικής.
β. Ισως φταίει οτι η απόφασή μου να συμπαραταχθώ μ' ένα μη συστημικό σχηματισμό, δεν συγκινεί τις δεδομένες πλειοψηφίες. Ωστοσο αυτές δεν αφορούν εμένα.
Οπως και ναχει: Μια ζωή υποστήριξα το δίκηο της αριστερής μειοψηφίας που δεν κηδεμονεύτηκε απο τους ισχυρους... Σ αυτήν την μειοψηφια ανήκω ως πολίτης. Και ως δημοσιογράφος θα εξακολουθώ να υπηρετώ αυτή την αντίληψη. Επειδη η ιδιότητα μου ως δημοσιογραφου συμβαδίζει παντα με την ιδιότητα μου ως πολίτη, αρκεί η μια να μην αδικεί την αλλη".