ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα του One tv

Ο Γιάννης Μούτσος είναι ο πρώτος άνθρωπος του One tv που έκανε την εμφάνισή του στη διαδικτυακή πρεμιέρα του καναλιού τού Βαγγέλη Μαρινάκη. Και με ένα κείμενο λίγων λέξεων αναφέρθηκε στις θέσεις και  στους στόχους τού νέου ενημερωτικού μέσου. Είπε στο άνοιγμα της εικόνας μετά το σήμα του σταθμού: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, σας καλωσορίζουμε στο One Chanel, το Πρώτο Κανάλι. Σήμερα από το κεντρικό στούντιο..
ξεκινάμε διαδικτυακά την καθημερινή σας ενημέρωση με οκτάωρο συνεχές ζωντανό πρόγραμμα. Ειδήσεις, αναλύσεις, συνεντεύξεις για όλες τις πτυχές της επικαιρότητας, με σύγχρονη πολυφωνική και αντικειμενική ματιά. Καθημερινά από τις 4 το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα οι δημοσιογράφοι του One Chanel, σχολιαστές από τους εμπειρότερους και ιστορικότερους τίτλους της χώρας, το Βήμα, τα Νέα, το in.gr και τα έντυπα της Alter ego media, φιλοδοξούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη τηλεοπτική ενημερωτική εμπειρία. Εδώ, στο One Chanel, το Πρώτο Κανάλι».
Ακολούθησε ένα ενημερωτικό τετράωρο, χωρισμένο σε δύο εκπομπές. Το πρώτο ειδησεογραφικό και ενημερωτικό δίωρο, που έχει τίτλο One Line, άρχισε με το πρόλογο από τη Βάσω Μητρομάρα που, όπως είπε αστειευόμενη, προτίθεται να παίξει ρόλο διαιτητή ανάμεσα στον Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη (..αριστερό και δεξιό), τους οποίους παρουσίασε και χαρακτήρισε ως «στυλοβάτες της εκπομπής».
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο μπλογκ του harddog ΕΔΩ