ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς για εξηγήσεις ο Α. Λοβέρδος

Κλήση σε εξηγήσεις προς τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο απέστειλε η Εισαγγελία Διαφθοράς μετά την άρση ασυλίας του από την Βουλή για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis.
Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη απέστειλε σήμερα την κλήση προς τον πρώην υπουργό, ο οποίος έχει συναινέσει στην άρση ασυλίας του και έχει δηλώσει πως αναμένει να βρεθεί ενώπιον των..
εισαγγελέων που ερευνούν την υπόθεση.
Η κλήση, πρώτη που απευθύνεται σε πολιτικό πρόσωπο για την υπόθεση των πρακτικών της φαρμακοβιομηχανίας, αφορά ανωμοτί κατάθεση του Α. Λοβέρδου με ερευνώμενο αδίκημα την παθητική δωροδοκία σε βάρος του Δημοσίου. Ο πρώην υπουργός καλείται σε εξέταση την Παρασκευή το πρωί στο Εφετείο με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης της ερευνώμενης αξιόποινης πράξης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό που απέστειλαν οι εισαγγελείς στη Βουλή ζητώντας την άρση της ασυλίας του.