ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Κυρία Φλέσσα, ούτε απ’ έξω δεν περάσατε

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο Καρυωτάκης ήταν λυπημένος σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Πρέβεζα». Αυτό είπε η υποψήφια  με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ευρωβουλευτής, Βίκυ Φλέσσα, όταν στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της βρέθηκε στην Πρέβεζα και έκανε δηλώσεις σε εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ.
Οι δηλώσεις της Φλέσσα προκάλεσαν θυμηδία, με τους..
χρήστες των σόσιαλ μίντια να κάνουν πάρτι σε fb και twitter. Aνάμεσά τους και η Ελενα Ακρίτα που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να τρολάρει την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ (δείτε ΕΔΩ). Η Φλέσσα φανερά ενοχλημένη έσπευσε να απαντήσει στην Ακρίτα με τρόπο απαξιωτικό, γράφοντας στο fb:
Καθώς έχουν σβήσει τα φώτα για τη «βέρα στο δεξί» και τον «πιο αδύναμο κρίκο», η κυρία Έλενα Ακρίτα εξαντλείται σε σχόλια με σκοπό να θαυμάσει τον εαυτό της. Προσπερνάμε!
Η Ελενα Ακρίτα απάντησε κάνοντας χιούμορ («Καλά όλη η Ελλάδα την τρολαρει εγώ την πείραξα;»)
ενώ παρέθεσε ανάρτηση του ηθοποιoύ, σεναριογράφου και πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (και συζύγου της), Γιώργου Κυρίτση:
 Υποστήριξη η Έλενα δεν χρειάζεται. Μόνο δυο λογάκια από μένα στην υποψήφια που η εκπομπή της δεν έγινε ποτέ όσο κι αν το προσπάθησε μάταια η ίδια να μιμηθεί τα ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ της γυναίκας μου. Όταν τα...φώτα σβήνουν κυρία Βίκυ Φλέσσα, δεν έχεις σχεδόν 200.000 ακόλουθους στο Facebook όπως η Έλενα. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν αρθρογραφείς σε εφημερίδες και περιοδικά με τόση επιτυχία για τους αναγνώστες σου που σε διαβαζουν και σε εμπιστεύονται. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν συγγράφεις βιβλία και θεατρικά έργα. Και γενικώς, δεν κάνεις τη λαμπρή σταδιοδρομία της Έλενας Ακρίτα μέσα σε 40 χρόνια καριέρας. Όσο για την τηλεόραση, εσείς ειδικά όσο και αν προσπαθήσατε να αντιγράψετε την εκπομπή της με συνεντεύξεις μεγάλων προσωπικοτήτων ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ούτε απ’ έξω δεν περάσατε. Δυστυχώς για εσας. Όχι για τη γυναίκα μου. Αφήστε λοιπόν τον Καρυωτάκη στην ησυχία του κι ασχοληθείτε λίγο με τις ναυμαχίες που από το πολύ νερό τις κάνατε μούσκεμα.