ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

«Μαχαίρι» στα υψηλά συμβόλαια του ALPHA

Σε πυρετό διαπραγματεύσεων μπαίνει ο ALPHA με τους παρουσιαστές του. Το κανάλι έχει μπει εδώ και καιρό σε νέα εποχή μετά την έγκριση της αγοραπωλησίας του καναλιού από την επιτροπή ανταγωνισμού στη Sheila Enterprises, θυγατρική της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη.
Αυτό σημαίνει ότι η ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στο κανάλι..
Ήδη πάντως η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει την πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να πάρει και τις οριστικές αποφάσεις.
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η νέα διοίκηση θα επαναδιαπραγματευθεί όλα τα συμβόλαια των παρουσιαστών.
Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις αφού μιλάμε ακόμη και για συμβόλαια που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και θα υπογραφούν νέοι όροι.
Σύμφωνα με τις typologies.gr οι μειώσεις αναμένεται να φτάσουν μέχρι το 30% στα υψηλά συμβόλαια τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην ενημέρωση.
Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρξει με το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει από τα υψηλότερα συμβόλαια της ελληνικής τηλεόρασης και οι συζητήσεις αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον αφού μιλάμε για την σταθερή αξία της μεσημεριανής ζώνης. Πρέπει να πούμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της προανήγγειλε την παραμονή της στο κανάλι.
Πηγή: dailymedia / topontiki