ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ο Χρ. Μαζανίτης καταγγέλλει «πρακτικές... Ερντογάν»

 ... και «στημένη συνεδρίαση» στην ΕΣΗΕΑ για το νέο ΔΣ

Πρακτικές... Ερντογάν και στημένη συνεδρίαση, καταγγέλλει ο τέως ταμίας της ΕΣΗΕΑ και κάνει λόγο για χοντρό παρασκήνιο, σχετικά με τις αλλαγές στο ΔΣ της Ενωσης (ΕΔΩ). Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο fb oΧρ. Μαζανίτης αναφέρει:
"Με πρακτικές... Ερντογάν,
σε μια στημένη συνεδρίαση - οπως είχα καταγγείλει - σήμερα στην ΕΣΗΕΑ, η πλειοψηφία της καρέκλας ανέδειξε ως Α' αντιπρόεδρο το μέλος του ΔΣ, που στις εκλογές του 2017 πήρε στην παράταξη που ανήκει (?) 32 ψήφους! Μετα την παραίτηση Κυριτση προ μηνών απο το ΔΣ και αλλων 4ων του συνδυασμού που ακολουθούσαν, την θεση στο ΔΣ ως αναπληρωματικό μελος πηρε ο κος με τους 32 ψηφους. Στο προσωπο του, η κα Αντωνιαδου βρήκε τον πρόθυμο που χρειαζόταν για να συνεχίσει με τον νέο Ταμία πλεον, κο Διογο, την πορεία της οικονομικής αφαίμαξης της ΕΣΗΕΑ.
Πάμε πάλι για να το καταλάβουμε... Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με 32 ψήφους! Με 32! Μιλάμε για την επιτομή της Δημοκρατίας!
Ας δούμε, όμως λίγο και το παρασκήνιο. Από την συνεδρίαση απουσιαζαν 3 μέλη: Μαζανίτης, Παπαχριστούδη, Τσαλαπάτης. Ο νέος Ταμίας εξελέγη με 7 υπέρ κι 1 λευκό και ο νέος Α' Αντιπρόεδρος με 6 υπέρ κι 1 λευκό καθότι στην συγκεκριμένη ψηφοφορία απουσίαζε η κα Νταουντακη.
Εύκολα, λοιπόν, αντιλαμβανεται κανείς ποιοι συμφώνησαν και διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην συμφωνία της οικονομικής καταστροφής της ΕΣΗΕΑ.
Θα επανέλθω σύντομα..."