ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές

Λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου θα είναι κλειστά τα σχολεία από 24 έως 27 Μαΐου.
Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.
Τα μαθήματα σε Γυμνάσια και.. Λύκεια θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών). Την Τετάρτη 22 Μαΐου θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
Η διδασκαλία των μαθημάτων για τα δημοτικά και τα γυμνάσια κανονικά λήγει πάντα στις 15 Ιουνίου, επειδή όμως φέτος πέφτει Σάββατο, τα μαθήματα αναμένεται να τελειώσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου.