ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Debate με 4 υποψήφιους περιφερειάρχες

«Ρουά Ματ», την Τετάρτη 1 Μαΐου, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, με τη Νίκη Λυμπεράκη το πρώτο μεγάλο debate για τις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής. Στο στούντιο της εκπομπής, καλεσμένοι οι βασικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής, Ρένα Δούρου,..
Γιώργος Πατούλης, Γιάννης Σγουρός και Γιάννης Πρωτούλης.
***
Η Ρένια Λουιζίδου είναι φιλοξενούμενη του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» της ΕΡΤ3, το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, στις 20:00. Η ηθοποιός ξετυλίγει την πολύχρονη πορεία της στον χώρο του θεάματος από το 1990 ως τις μέρες μας, με χαρακτηριστικούς ρόλους σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραγωγές που έγραψαν και γράφουν ιστορία.
***
Η ΕΡΤ3 μεταδίδει την Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019, στις 18:30, σε απευθείας σύνδεση με το Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη, τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Volley League Ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Θα προηγηθεί pre-game εκπομπή ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 18:15 με τις τελευταίες πληροφορίες και το ρεπορτάζ για την κατάσταση των δύο ομάδων, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών με τις εκτιμήσεις τους για τη σειρά των τελικών που ακολουθεί για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας.
***
Η «Χαρά Θεού» της ΕΡΤ3 την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, στις 10:00, παρουσιάζει μία έρευνα για τις ακραίες μορφές ασκητισμού. Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Μελισσίδης κάνει μία αναδρομή από την Αρχαία Εκκλησία ως το σήμερα και αναφέρεται σε στηλίτες, έγκλειστους, βοσκούς, σαλούς αγίους και ασκητές.
***
Το Σάββατο, 4 Μαΐου 2019, στις 18:00, αρχίζει το αφιέρωμα της εκπομπής «ALLERT3» (Αρχισυνταξία - παρουσίαση: Χριστίνα Σιγανίδου) της ΕΡΤ3 στις πόλεις του καπνού, την Καβάλα, τη Δράμα και την Ξάνθη, που θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος του αφιερώματος περιλαμβάνει το Χαλίλ Μπέι τζαμί και την ιστορία της οθωμανικής Καβάλας, το Ιμαρέτ, τους αγώνες των καπνεργατών, τη Μεγάλη Λέσχη και ξεναγήσεις σε μία καπναποθήκη 110 ετών και άλλες εγκαταλειμμένες καπναποθήκες πίσω από το Εργατικό Κέντρο.