ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

O Άδωνις Γεωργιάδης στο Ρουκ Ζουκ

Ανησυχητικά τα νέα για τον κ. αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μια και βρέθηκε παίχτρια στο Ρουκ Ζουκ που κάτι της θύμιζε το όνομά του μεν, αλλά και πάλι δεν ήταν σίγουρη. Μπήκε λοιπόν το λήμμα «Αδωνις Γεωργιάδης» από τη Ζέτα Μακρυπούλια και η συμμετέχουσα δεν τον γνώριζε. «Πολιτικός; Δεν είναι...» αποφάνθηκε κοιτώντας στο ταβάνι..

Οπότε άρχισε να ψάχνει στα τυφλά. Τον είπε άνδρα, τον είπε διάσημο, τον είπε και ψηλό, «αν και η κάμερα σε κονταίνει» όπως συμπλήρωσε. «Κονταίνει η κάμερα, δεν το ήξερα, παχαίνει ήξερα» είπε τον πόνο της και η Ζέτα Μακρυπούλια.
«Δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης;» ρωτάει έκπληκτη η παρουσιάστρια. «Οχι» απαντά με συστολή η κοπέλα, σαν να ντρεπόταν λίγο ενώ θα έπρεπε να νιώθει το ακριβώς αντίθετο. «Ιδέα, ε;» επιμένει η Ζέτα. «Τον έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω ποιος είναι» ξανά η κοπέλα.
Κόλαφος για τον αντιπρόεδρο, ευτυχία για το κορίτσι. Ξέρετε τι είναι να μην γνωρίζεις τον Αδωνι, να μην τον έχεις διαρκώς στα αυτιά σου και να αγνοείς την πολιτική του ύπαρξη; Είναι η ηρεμία που ψάχνουν όλοι στη Γιόγκα...

Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν