ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

«Ηλιόπουλε, τι λες για την ασφάλεια;»

«Έλα να πάμε μια βόλτα να σου δείξω»

Με νέα ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Νάσος Ηλιόπουλος της «Ανοιχτής Πόλης» επανέρχεται στο θέμα των Εξαρχείων. Συγκεκριμένα ο υποψηφιος δήμαρχος Αθήνας σχολίασε:
"Ο Δήμος Αθηναίων εγκατέλειψε τις πίσω αυλές της Αθήνας. Και το ξέρω καλά αυτό. Γιατί περπατάω..
στην Αχαρνών, ψωνίζω στη Λιοσίων, ζω στα Κάτω Πατήσια. Και ομολογώ ότι κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει με πονηρό ύφος "Ηλιόπουλε, τι λες για την ασφάλεια;", έχω τον πειρασμό να του πω "Έλα να πάμε μια βόλτα να σου δείξω".
Αλλά για να τελειώνουμε με το αστείο ότι η αριστερά, η Ανοιχτή Πόλη, ο Ηλιόπουλος και ούτω καθεξής έχουν "ανασφάλεια" να μιλήσουν για τα Εξάρχεια, ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Τα Εξάρχεια είναι μία από τις γειτονιές μας. Τις γειτονιές της δικής μας Αθήνας. Τις γειτονιές στις οποίες δεν χωράνε φασίστες, οργανωμένα -νόμιμα ή μη- οικονομικά συμφέροντα, σκοτεινές συμμορίες και φανερές διαπλοκές.
Για μας τα Εξάρχεια από την αρχή είναι μια γειτονιά νεολαίας, ιδεών και τέχνης. Και για να το επιτύχουμε, έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο"