ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Πρόβα τζενεράλε για το κανάλι Μαρινάκη

Στον ιντερνετικό αέρα μετά το Πάσχα

Με την σε απευθείας μετάδοση παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από την αίθουσα επισήμων «Red 1925- Vamos» του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το- ιντερνετικό για την ώρα- κανάλι One channel του Βαγγέλη Μαρινάκη..
πραγματοποίησε την Τετάρτη  πρόβα τζενεράλε.
Από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, στα υπόγειο του κτιρίου που μοιράζεται ο σταθμός με το «Βήμα και τα «Νέα», ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος, έκανε την εισαγωγή για την έκτακτη εκπομπή, όπως είπε.
Οι ρυθμοί είναι πυρετώδεις, ο Σταμάτης Μαλέλης έχει το γενικό πρόσταγμα και εκτιμάται ότι το κανάλι θα εκπέμψει ιντερνετικά μετά το Πάσχα.
Ο σχεδιασμός μετάδοσης προβλέπει κατ αρχήν πρόγραμμα οκτάωρης διάρκειας που θα αρχίζει μετά το μεσημέρι και θα είναι αμιγώς ειδησεογραφικού- ενημερωτικού χαρακτήρα. Σημείο αναφοράς είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του οποίου θα προηγούνται και έπονται ενημερωτικές εκπομπές με χαρακτηριστικά ειδησεογραφικών μαγκαζίνο.
Σχόλια στο δελτίο θα κάνουν οι διευθυντές των Νεων και του Βήματος, Γιώργος Μαντέλας και Αντώνης Καρακούσης.
Το One Tv θα στηριχθεί και θα προτείνει νέα πρόσωπα, θα έχει το δικό του δυναμικό και οι δημοσιογράφοι των συγγενών εντύπων θα συνεπικουρούν όταν το απαιτούν οι συνθήκες του εκάστοτε ρεπορτάζ.
Εκπομπές θα κάνουν οι Γιώργος Παπαχρήστος με την Τζίνα Μοσχολιού, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Ν. Μανιάτης, αλλά και αρκετοί ακόμη δημοσιογράφοι που όμως δεν έχουν τηλεοπτική παρουσία έως τώρα. Από το ευρύτερο περιβάλλον της Alter Ego αποσαφηνιζόταν πως ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν θα έχει εκπομπή (με τα μέχρι τώρα δεδομένα), ούτε και ο Παύλος Τσίμας, όπως είχε γραφτεί προσφάτως και που ο ίδιος ο δημοσιογράφος διέψευσε.
Ο ιντερνετικός τηλεοπτικός αέρας θα γεμίσει εκτός από εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας και ειδησεογραφίας και με παραγωγές που ουσιαστικά θα είναι χαμηλού κόστους οπτικοακουστικές εκδοχές ενθέτων που κυκλοφορούν μαζί με τις εφημερίδες της Alter Ego (Τα Νεα, Το Βήμα).

Xρήστος Ιερείδης / Εθνος