ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ετοιμάζονται οι εκπομπάρχες του Μαρινάκη

Παρά τη νέα αναβολή για το Web TV -  Διαψεύδει ο Παύλος Τσίμας τα περί συμμετοχής του

Από αναβολή σε αναβολή πάει το Web TV του Βαγγέλη Μαρινάκη. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρεμιέρα του καναλιού μετατίθεται για μετά το Πάσχα (και βλέπουμε), αφού δεν προσδιορίζεται η ακριβής ημερομηνία, δεδομένου ότι ακόμη υπάρχουν πολλά..
τεχνικά προβλήματα.
Οι εκπομπάρχες, εκτός από τους δημοσιογράφους του “Βήματος” και των “ΝΕΩΝ” (βλ. Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης κ.α) θα προέρχονται και από τα φιλικά συγκροτήματα Τύπου του ιδιοκτήτη της Αλτερ Εγκο, δηλαδή από τα “Παραπολιτικά” (βλ. Ανδρέας Παπαδόπουλος κ.α), καθώς και από το “Πρώτο Θέμα” (βλ. Δημήτρης Δανίκας), δημιουργώντας μια ισχυρή αντικυβερνητική ομάδα κρούσης.
Η εμφάνιση του Παύλου Τσίμα (του ΣΚΑΪ) στη Συγγρού, παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος είναι συνεργάτης των “ΝΕΩΝ”- ερμηνεύτηκε ως εμπλοκή του στο διαδικτυακό εγχείρημα της Alter Ego. Ο Παύλος Τσίμας πάντως διαψεύδει, όπως γράφει το enimerosi24, ότι θα συμμετέχει στο Web TV της Αλτερ Εγκο.
- πηγή: enimerosi24