ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ο K. Μπακογιάννης απέσυρε τον υποψήφιο μετά την αποκάλυψη της ΕφΣυν

Εξελίξεις στον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη έφερε η αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» για υποψήφιο διαμερισματικό σύμβουλο.
Εκτός ψηφοδελτίων έθεσε ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη τον υποψήφιο που κατηγορείται για ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο φαρμακείο του στρατιωτικού..
νοσοκομείο 401 και έχει αποταχθεί από τον ελληνικό στρατό.
Το σημερινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τίτλο «Υποψήφιος με... βιογραφικό βαρίδι» αποκάλυπτε πως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος του Κ. Μπακογιάννη έχει κατηγορηθεί για «τρύπα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο φαρμακείο του 401 ΓΣΝΑ.
«Μετά από δημοσίευμα που κινητοποίησε από την πλευρά μας σχετική επιπρόσθετη έρευνα, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συγκεκριμένος υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση» αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη  και προσθέτει ότι ο αποσύρει το όνομά του από τα ψηφοδέλτια του «Αθήνα Ψηλά».
Αναλυτικά:
Ο Συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» δεν δέχεται την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης. Υπερβαίνοντας όσα προβλέπει ο νόμος, ζητήσαμε επιπλέον από όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους καμία ποινική δίωξη. 
Μετά από δημοσίευμα που κινητοποίησε από την πλευρά μας σχετική επιπρόσθετη έρευνα, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συγκεκριμένος υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Εδώ, τέτοιες συμπεριφορές, δεν γίνονται ανεκτές. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυσφημεί τους 228 ανθρώπους του Συνδυασμού μας που μάχονται κάθε μέρα για τούτη την πόλη. 
Το τεκμήριο της αθωότητας του ανήκει. Ας τον κρίνει η Δικαιοσύνη. Με τον Συνδυασμό μας υποψήφιος δεν θα είναι.
ΥΓ: Ευχαριστούμε την Εφημερίδα των Συντακτών. Στις περιπτώσεις που η δημοσιογραφική έρευνα γίνεται σωστά, βοηθά στην αναζήτηση των ορθών επιλογών.