ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Επικοινωνιακός «ανασχηματισμός» μετά τη νέα γκάφα

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην ΝΔ μετά τα όσα έγιναν με τους καλλιτέχνες που «άδειασαν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Σταύρος Ξαρχάκος, Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι διέψευσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ισχυρίστηκε σε βίντεό του ότι τους ζήτησε να... συναντηθούν για να συζητήσουν τα λάθη της κυβέρνησης στον χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων..

Μάλιστα, οι δημιουργοί κατήγγειλαν ότι η ΝΔ τους χρησιμοποίησε σαν κομπάρσους σε προεκλογικό σποτ, ξεκαθάρισαν ότι οι ίδιοι ζήτησαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (όπως και με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς) και είπαν τα καλύτερα για τις ενέργειες της κυβέρνησης στον χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων. Έπειτα, λοιπόν, από αυτή την μεγαλειώδη γκάφα, που οδήγησε ακόμη και τον κορυφαίο -και εμβληματικό για την Κεντροδεξιά- Σταύρο Ξαρχάκο στο να επιτεθεί στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο πρόεδρος της ΝΔ... ψάχνεται.
«Πράκτορας» του Neo στην οδό Πειραιώς ορκίζεται πως ο Μητσοτάκης τα έχει... μαζεμένα στο επικοινωνιακό του επιτελείο και ψάχνει ποιος -ή ποιοι- θα πληρώσουν το μάρμαρο για τις διαρκείς επικοινωνιακές γκάφες. Γκάφες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το προφίλ του.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο ψεύτικος διάλογος που είχε με άστεγο πωλητή του περιοδικού «Σχεδία», ενώ χθες ήταν η αποκάλυψη των «fake news» αναφορικά με τη συνάντηση με τους καλλιτέχνες. Αυτό, λοιπόν, που θέλει να διασφαλίσει ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ότι δε θα υπάρξει... τρίτο κρούσμα σε μερικές ημέρες, γι’ αυτό και αναμένονται απομακρύνσεις και καρατομήσεις στην ΝΔ. - από το matrix24