ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Αλέξης Τσίπρας: Ο υπόδικος Μαρινάκης ανέλαβε χρέη αρχηγού της ΝΔ

Με σκληρή γλώσσα επιτέθηκε εναντίον της ΝΔ και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξή του (ΕΔΩ), στη διάρκεια της ομιλίας του στην Καλαμάτα ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως ο επιχειρηματίας «ανέλαβε χρέη αρχηγού για λογαριασμό της ΝΔ».
«Άκουσα σήμερα και τον στενό οικογενειακό φίλο και χρηματοδότη του κ. Μητσοτάκη, τον πολλάκις υπόδικο και διωκόμενο..
κ. Μαρινάκη να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού για λογαριασμό της ΝΔ. Συλλαβίζοντας από το ραδιόφωνο δήθεν συνταραχτικές αποκαλύψεις, υψηλής αξιοπιστίας, τόσο υψηλής όσο και οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τους οποίους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος», είπε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Και είδα και τη ΝΔ να σπεύδει να υιοθετήσει τη γραμμή του φυσικού αρχηγού της».
«Και να το ξέρουν αυτό όλοι όσοι εκτοξεύουν απειλές και ύβρεις. Δεν μας αγγίζουν. Μας τιμούν. Είναι τιμή για μας να μας απειλεί ο άνθρωπος που έφτιαξε το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Είναι τιμή για μας να μας απειλεί ο κατηγορούμενος για διακίνηση ηρωίνης και τα στημένα στο ποδόσφαιρο. Είναι τιμή μας να έχουμε απέναντι όλο το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας», είπε ο πρωθυπουργός.