ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Καμπουράκης σε Πολάκη: Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα μου στο στόμα σου

Επιμένει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στην «βεντέτα» με τον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη (ΕΔΩ κι ΕΔΩ). Και παρόλο που μιλάει για... ανακωχή ο Καμπουράκης με ανάρτησή του στο fb συνεχίζει το προβοκάρισμα κάνοντας λόγο για θρασίμια και για συμφωνίες (που βέβαια είναι ετεροβαρείς). Διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος και θα καταλάβετε κι εσείς:
"Καταλάβατε τώρα πως..
πρέπει να αντιμετωπίζονται τα θρασίμια που κάνουν τους νταήδες; Τον είπα Χρυσαυγίτη, καραγκιόζη, ξεφτιλισμένο, κατάπτυστο (απ’ τους ίδιους τους χωριανούς του), άχρηστο, υποκριτή. Κι ο Πολάκης (που γράφει κατεβατά και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του) μου απάντησε με τρεις ξεψυχισμένες γραμμούλες γεμάτες φιλοσοφική ενατένιση για την «μαυρίλα της ψυχής μου» και για την ζήλεια μου που τον βλέπω να στέκει εκεί ψηλά. Γελώ.
Εντάξει Παυλή, δεκτή η έμμεση πρόταση σου για ανακωχή. Η συμφωνία μας είναι απλή: Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα μου στο στόμα σου ή σε αναρτήσεις σου κι εγώ δεν θα σου ξανακάμω τα μούτρα κρέας. Αλλιώς, τριακόσιες χιλιάδες άτομα (με τους μετριότερους υπολογισμούς) διαβάσανε ως σήμερα το κείμενο μου για σένα, το επόμενο θα το διαβάσουνε διπλάσιοι. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός.
Άμε τώρα να μαζώξεις καμιά ψήφο, να πάω κι εγώ να κάνω τις εκπομπές μου και να περάσω ήρεμο Πάσχα στην Δρακώνα, δίχως να ενοχλούμε ο ένας τον άλλον. Χαιρετώ σε και καλές γιορτές σου εύχομαι.
 σημ. zoornalistas: Ελπίζουμε να μην απαντήσει ο Παύλος Πολάκης για να μην χρειαστεί να ξαναγράψουμε