ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Εκδότης ενδιαφέρθηκε για το κτίριο του πρώην ΔΟΛ

Θλίψη για όποιον περνάει μπροστά από το επιβλητικό κτίριο που στέγαζε τα Μέσα του πρώην ΔΟΛ. Σφαλισμένες πόρτες, οι πινακίδες με τα ΝΕΑ το ΒΗΜΑ το in.gr και το Δημοσιογραφικος Οργανισμος Λαμπράκη κατεβασμένες εδώ και καιρό...
Η Εθνική Leasing, που πλέον είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου στη Μιχαλακοπούλου 80, από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει..
αρχίσει την αναζήτηση ενοικιαστή μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού με κλειστές προσφορές. Μάλιστα λέγεται πως για την εκμετάλλευσή του είχαν ενδιαφερθεί και κάποιες ξενοδοχειακές αλυσίδες. Ομως η χρονική διάρκεια της μίσθωσης (έως 12 έτη) είναι περιοριστική για ενοικίαση του ακινήτου από μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Έτσι, το πιθανότερο είναι ότι, αν έχει θετική κατάληξη η διαγωνιστική διαδικασία, το κτίριο θα συνεχίσει να στεγάζει γραφεία.
Τώρα όπως γράφει το enimerosi24,  ενδιαφέρον για το κτίριο (συνολικής επιφανείας 14.956,93 τ.μ.) της Μιχαλακοπούλου 80 έχει επιδείξει γνωστός επιχειρηματίας που διαθέτει μεγάλη εφημερίδα! Ο συγκεκριμένος εκδότης λέγεται ότι ενδιαφέρεται να μετακομίσει και αναζητά κτίριο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Προφανώς ο συγκεκριμένος θα θελει κάποιο τμήμα ή όροφο των εγκαταστάσεων καθώς το κτίριο είναι τεράστιο - ειναι συνολικής επιφανείας 14.956,93 τ.μ.