ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος Κούδας υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό

Μια έκπληξη επιφύλασσε ο Γιώργος Ορφανός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ανακοινώνοντας πως ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας, θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον”.
“Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις να κατέβω όχι μόνο ως στρατιώτης, που θα είμαι τώρα, αλλά και ως δήμαρχος και τις είχα αρνηθεί όλες. Καταλαβαίνετε τι μου πέρασε στην..
ψυχή ο Γιώργος Ορφανός για να πορευτώ μαζί του, χωρίς κόμματα και χρώματα” , είπε ο Γιώργος Κούδας.
“Δέχτηκα την πρόσκληση και πρόκληση, καθώς τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα. Δεν έχω μάθει να λέω πολλά λόγια αλλά έχω πειστεί, πάντα ήμουν συγκρατημένος στις πολιτικές και αθλητικές δηλώσεις και αυτό το έχω αποδείξει. Έχω μάθει να δουλεύω, δέχτηκα την πρόταση για να δουλέψω. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε πολλά από τα προβλήματα της πόλης και των συμπολιτών μας”, πρόσθεσε.
Ο Γιώργος Ορφανός χαρακτήρισε τον Γιώργο Κούδα αθλητάνθρωπο που ξεσήκωνε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά προκαλούσε και το σεβασμό και την αγάπη των αντιπάλων, λέγοντας πως έτσι θα σκοράρουν από δω και πέρα εκτός γηπέδων.

- από ρεπορτάζ της Κικής Τσάνη στο thesstoday