ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«Κωμικοτραγική η συνέντευξη στον Χατζηνικολάου»

Kριτική από τον Δ. Κανελλόπουλο στην ΕφΣυν

Με ένα αιχμηρό κείμενο στην ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών, σχολίασε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Real Fm.
Στο κείμενό του με τίτλο «H κωμικοτραγική συνέντευξη Μαρινάκη στον Χατζηνικολάου»..
ο Κανελλοπουλος δεν στέκεται στα όσα είπε ο Μαρινάκης αλλά στον τρόπο που τα είπε [«ήταν φανερό πως διάβαζε κάποιες απαντήσεις, και δεν διάβαζε και καλά»] και στο πως του πήρε τη συνέντευξη ο Νίκος ΧατζηνικολάουΠέρασε μια ολόκληρη συνέντευξη και δεν θυμάμαι τον Χατζηνικολάου να κάνει ούτε μία follow up ερώτηση. Μόνο σε μία περίπτωση κάτι πήγε να πει και αυτό μισό. Ηταν μια πολύ κακή συνέντευξη»].
Αναλυτικά το κείμενο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στο efsyn.gr:
Με μια απρόβλεπτη και απίστευτα δύσκολη ερώτηση έκλεισε η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real FM: «Σας έχει καταβάλει ψυχικά η κόντρα σας με την κυβέρνηση;»...
Αρκούσε λοιπόν μια μόνο συνέντευξη, μίας ώρας, για να αναφωνήσουμε: καλά, αυτός είναι, ρε παιδιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
Καταρχάς να πούμε ότι ήταν φανερό πως διάβαζε κάποιες απαντήσεις. Και δεν διάβαζε και καλά. Αλλωστε, μερικά απ' όσα είπε στη συνέντευξη, όσα διάβαζε δηλαδή, τα είπε και χθες στην ομιλία του στον Πειραιά, τα διάβαζε δηλαδή κι εκεί. Καμία έκπληξη.
Δεν θα κάτσω τώρα εδώ να αναλύσω όσα αναπόδεικτα είπε. Συνέντευξη έδωσε, τα δικά του θα έλεγε, έστω και χωρίς να προσκομίζει οποιαδήποτε απόδειξη για οτιδήποτε.
Αλλά μου έκανε εντύπωση που πέρασε μια ολόκληρη συνέντευξη και δεν θυμάμαι τον Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει ούτε μία follow up ερώτηση. Μόνο σε μία περίπτωση κάτι πήγε να πει και αυτό μισό.
Ηταν μια πολύ κακή συνέντευξη, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα έχει να θυμάται το παραμικρό νομίζω στο μέλλον. Συμβαίνει ακόμα και σε έναν δημοσιογράφο που έχει αποδείξει πολλάκις πόσο καλός είναι στις συνεντεύξεις...
Ο βασιλιάς είναι γυμνός. Και αθώος σε όλα. Κι είναι επίσης ένας σπουδαίος εκδότης που αφήνει ελεύθερες τις δημοσιογραφικές πένες να ασκήσουν το λειτούργημά τους, όπως είπε. Τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Γιώργο Παπαχρήστο.
Αυτό δεν ήταν συνέντευξη, περισσότερο με διαφημιστική καταχώριση έμοιαζε...