ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

«Mε κούρασε…»

Για ποιον υπουργό το είπε ο Μητσοτάκης σε σύσκεψη 

Σας έχω ξαναγράψει για την κριτική που είχε δεχθεί ο Χρ. Σταϊκούρας πως λειτουργεί περισσότερο ως βουλευτής Φθιώτιδας και όχι ως υπουργός. Αυτό φαίνεται πως δεν πτοεί τον υπουργό Οικονομικών, που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στη «ρευστότητα επιχειρήσεων της Φθιώτιδας» και μας ενημερώνει πως μέχρι τώρα έχουν.. χορηγηθεί στην εκλογική περιφέρειά του 48,2 εκατ. ευρώ. Γνώμη μου: Ορθώς έκανε, κακώς το ανακοίνωσε. Αλλιώς, περιμένουμε ανακοινώσεις για κάθε νομό ξεχωριστά.
Οργανώνεται
Νέο πολιτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Μην ξεχνάτε πως ο υπουργός δεν είναι βουλευτής και φιλοδοξεί να εκλεγεί στην Ανατολική Αττική, όπου θα είναι υποψήφιος. Εκεί θα διεξαχθεί μια ενδιαφέρουσα μάχη, καθώς εκλέγονται οι Βορίδης, Μαρτίνου, Βλάχος και Οικονόμου. Ο καθένας με τα δικά του, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Πέτσας δεν θα είναι εύκολος «αντίπαλος» για κανέναν.
Quiz
Για ποιον υπουργό είπε ο Μητσοτάκης σε σύσκεψη «με κούρασε…» και εκεί σταμάτησε η κουβέντα;

- από τη στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής