ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Αλλαγή σκυτάλης στο πρωινό του ALPHA


Την πρώτη τηλεοπτική «καλημέρα» είπε το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Νικόλτσιου, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η έμπειρη δημοσιογράφος του σταθμού της Κάντζας ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής «ALPHA Παντού» η οποία και αντικαθιστά πλεον την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη».
Στην έναρξη της νέας εκπομπής, η Μαρία Νικόλτσιου σημείωσε χαρακτηριστικά:.. «Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε μέχρι και τη 1 για να δούμε μαζί τα σπουδαιότερα θέματα της ειδησεογραφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο».
Στο πλευρό της δημοσιογράφου θα βρίσκονται η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης. «Μείνετε στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, θα δούμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, τα ρεπορτάζ της καθημερινότητας, νέους που καινοτομούν σε όλους τους τόμεις και βεβαίως θέματα για όλη την οικογένεια» τόνισε, με τη σειρά της, η Βίκυ Χαντζή.
«Αλλά και ιστορίες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση στο ALPHA Παντού, κυρίες και κύριοι, πάμε να ξεκινήσουμε» πρόσθεσε, τέλος, ο Πέτρος Καρσιώτης.