ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Νέες αποχωρήσεις στον Alpha

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Alpha. Λίγα μόνο 24ωρα μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Αντελίνα Βαρθακούρη (EΔΩ), το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βάζει τέλος και σε εκείνη με την Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Alpha κατήγγειλε την σύμβασή του με την γνωστή παρουσιάστρια, μόλις 6 μήνες μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου της διάρκειας δύο ετών.
Η κίνηση αυτή έρχεται στον.. απόηχο της παρασκηνιακής κόντρας της Ελεονώρας Μελέτη με τον πρώην αρχισυντάκτη της εκπομπής της, Νίκο Μάνεση και των παραιτήσεων των συντελεστών της που ακολούθησαν. 
Τώρα στο «κάδρο» μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία όπως ακούγεται δέχθηκε πρόταση από τον Alpha  Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00. 
Παράλληλα, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη «έπεσε στο τραπέζι» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού της Συγγρού. Στην εκπομπή  αναφέρθηκε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega. Όσο για την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου.