ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Βραβεία BAFTA 2020: Καλύτερη ταινία το «1917»

Το «1917», η πολεμική ταινία του Sam Mendes θριάμβευσε και αναδείχθηκε Καλύτερη Ταινία και Καλύτερη Βρετανική Ταινία, στα φετινά βραβεία BAFTA ενώ ο Sam Mendes κέρδισε το βραβείο
Σκηνοθεσίας.
O Joaquin Phoenxi, που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην ταινία «Joker», κέρδισε το βραβείο Α Ανδρικού ρόλου και η ταινία απέσπασε συνολικά 3 βραβεία.
H Renée Zellweger επέστρεψε..
δυναμικά και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Α Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Judy» που αφορά στη θρυλική ζωή της Judy Garland, ενώ ο Brad Pitt απέσπασε το βραβείο Β Ανδρικού ρόλου για το «Once Upon a Time... in Hollywood» του Quentin Tarantino. Επίσης το «Jojo Rabbit» με την Scarlett Johansson πήρε το βραβείο Διασκευασμένου Σεναρίου. Τέλος, από ένα βραβείο απέσπασαν οι ταινίες «Ford vs Ferrari», «Bombshell» και «Little Women».
Οι συνδρομητές της Nova έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα την 73η τελετή των βραβείων BAFTA, με παρουσιαστή τον Norton Graham, στις 22.00, με ελληνικούς υπότιτλους και το Pre-Show, στις 21.00, αποκλειστικά στο Novacinema1HD.
Όλες οι παραπάνω ταινίες, αλλά και η 73 η Τελετή Απονομής των Βραβείων BAFTA προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema στην περίοδο 2019-2020, ενώ είναι διαθέσιμες και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να τις απολαμβάνουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.