ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Πέθανε ο ηθοποιός Κέρκ Ντάγκλας

Με μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού Κερκ Ντάγκλας ο γιός του - και επίσης ηθοποιός - Μάικλ Ντάγκλας.
«Για τον κόσμο ήταν ένας θρύλος, ένας ηθοποιός από την χρυσή εποχή του κινηματογράφου που έζησε όμορφα στα χρυσά του χρόνια, ένας ανθρωπιστής η δέσμευση του οποίου στο δίκαιο και στους..
σκοπούς τους οποίους πίστευε έθεσαν ένα πρότυπο από το οποίο όλοι μας εμπνευστήκαμε», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μάικλ Ντάγκλας και συνεχίζει:
Όπως γράφει ο Μάικλ Ντάγκλας «ο Κέρκ έζησε καλά τη ζωή του και αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στον κινηματογράφο που θα κρατήσει στις γενιές που θα ακολουθήσουν, και μια ιστορία ως επιφανής φιλάνθρωπος που εργάστηκε προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους και να φέρει ειρήνη στον πλανήτη».
 Και ο Μάικλ Ντάγκλας κλείνει την ανάρτησή του στο Instagram: «Μπαμπά σε αγαπώ πάρα πολύ και είμαι τόσο περήφανος που είμαι γιός σου».
Ο Κερκ Ντάγκλας προτάθηκε τρεις φορές για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου χωρίς να το κερδίσει ποτέ και το 1995 η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών του απένειμε Τιμητικό Όσκαρ για τα 50 χρόνια παρουσίας ως δημιουργική και ηθική δύναμη στον κόσμο του κινηματογράφου