ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ενα ακόμη ριάλιτι στις τηλεοπτικές οθόνες

Ενα ακόμη ριάλιτι στις τηλεοπτικές οθόνες. Αυτή τη φορά έρχεται από την Αμερική και έχει να κάνει μετον γάμο και τα νυφικά. Σχετικό δελτίο Τύπου του Open αναφέρει: Πόσο εύκολο είναι να βρεις το νυφικό των ονείρων σου; Ο γάμος είναι πολύ δύσκολη απόφαση και η επιλογή του νυφικού ακόμα δυσκολότερη.
***
 Το ριάλιτι "Say Yes to the Dress: Atlanta" που προβάλλεται στην..
Αμερική έρχεται από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15.30 στο OPEN. Η εκπομπή συναντά γυναίκες από όλο τον κόσμο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους νυφικών της Αμερικής, όπου αναζητούν το νυφικό των ονείρων τους.
***
Η 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR έρχεται σε ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV την Κυριακή 9/2 στις 03.00. Τα σημαντικότερα βραβεία του κινηματογράφου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς η τελετή, θα μεταδοθεί ζωντανά, τόσο από το COSMOTE CINEMA OSCARS, όσο και από το COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα.
***
Αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 01.15 μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN , το Travel Guide και ο Θάνος Παπαδημητρίου επισκέπτονται έναν προορισμό έκπληξη. Ταξιδεύουν στην πολύπαθη χώρα του Λιβάνου που πλέον επανήλθε τουριστικά και υπόσχεται να χαρίσει στον επισκέπτη 1000+1 νύχτες.
***
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 17.40, το Happy Traveller ολοκληρώνει το οδοιπορικό του στη Φλόριντα με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα να επισκέπτονται την περιοχή του Ορλάντο. Με αφετηρία ένα κλασικό αμερικάνικο μοτέλ στην καρδιά της Φλόριντα, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα εξερευνούν την πόλη του Ορλάντο και τη γύρω περιοχή, που είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα αγαπημένα μέρη διακοπών για τους Αμερικανούς.