ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Σε δέκα μέρες στον «αέρα» το Mega!

Τα πρόσωπα στις θέσεις «κλειδιά» - Χωρίς εκπομπή ο Πρετεντέρης

Ο κύβος ερρίφθη! Σε δέκα μέρες από σήμερα, στις 17 του μηνός δηλαδή, ξαναγυρίζει το Mega στις μικρές οθόνες. Θα γίνει έτσι το έκτο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας για την ιδιωτική τηλεόραση, ευελπιστώντας να κερδίσει ένα αξιόλογο μερίδιο τηλεθέασης από..
τις πρώτες κιόλας εβδομάδες.
Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι το κοινό θα ανταποκριθεί στην επιστροφή του κάποτε παντοδύναμου brand name και θα πλησιάσουν λίαν συντόμως τον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι το αποστεωμένο και αποδυναμωμένο Mega εγκατέλειψε τα ερτζιανά με ένα ποσοστό τηλεθέασης γύρω στο 7%, άρα υπάρχει «μαγιά» για να πατήσει ο νέος δίαυλος.
Αύριο κιόλας ξεκινάει σε λεωφορεία και σε social media η καμπάνια του καναλιού, καθώς επίσης και στα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Την ενημέρωση θα κουμαντάρει ο Σταμάτης Μαλέλης, την ψυχαγωγία η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ενώ σε ρόλο συμβούλου δραστηριοποιείται μια παλιά καραβάνα του Mega ο Πέτρος Μπούτος.

Υ.Γ.: Όπως λένε τα νέα από τα ενδότερα του καναλιού, δεν έκατσε τελικά ενημερωτική εκπομπή για τον Γιάννη Πρετεντέρη. Αυτό δεν αποκλείει φυσικά την παρουσία του στις ειδήσεις.

Xρήστος Ξανθάκης / newpost