ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην υπουργός που έγινε τραγουδοποιός

Μία πρωτότυπη ραδιοφωνική συνεργασία, ξεκινά από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (και κάθε Σάββατο 5 με 6 το απόγευμα), ο ραδιοσταθμός «Θέμα 104,6». Ο Χρήστος Αηδόνης, πρώην υπουργός και εδώ και χρόνια συνθέτης και τραγουδοποιός (έχει μελοποιήσει ποίηση του Βάσσου Λυσσαρίδη) μαζί με τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Γιώργο Χατζή («Άγαμοι Θύται»,.. «Φόρτσα πατρίδα», θεατρικά έργα, μουσικά σχήματα κ.α), ανοίγουν, "Μεταξύ σοβαρού και αστείου", τα μικρόφωνα του ΘΕΜΑ 104.6, σχολιάζοντας πολιτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εξελίξεις. Κυρίως όμως θα δίνουν την ευκαιρία σε νέους στιχουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την εκπομπή.
Το δίδυμο των δημιουργών, όπως αναφέρει σχετικό σημείωμα στο protothema.gr, θα δίνουν τη δυνατότητα κάθε εβδομάδα σε επίδοξους και φιλόδοξους στιχουργούς να στέλνουν τους δικούς τους στίχους για τραγούδια και όλες οι προτάσεις θα μπαίνουν σε ψηφοφορία, ώστε οι ακροατές και οι φίλοι του ραδιοφώνου «Θέμα104,6» να επιλέγουν τους καλύτερους κάθε μήνα. Το έπαθλο; Οι Γιώργος Χατζής και Χρήστος Αηδόνης θα αναλαμβάνουν να μελοποιήσουν τους καλύτερους στίχους.