ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Στον Ζαμπέτα λέμε NAI

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» είναι αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, Γιώργο Ζαμπέτα.
Με οικοδεσπότες τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, μία μοναδική βραδιά, εμπνευσμένη από τα λαϊκά κέντρα διασκέδασης του '50, του '60 και του '70, καθώς και από τις μεγάλες στιγμές.. του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στον οποίο πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Ζαμπέτας ακόμη και ως σόουμαν!
O εγγονός του σπουδαίου συνθέτη, Γιώργος Ζαμπέτας, θυμάται και ερμηνεύει τραγούδια του παππού του, ενώ η νύφη του Ελένη Νταράλα μάς αφηγείται ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή τους.
Τις μεγάλες επιτυχίες του, ερμηνεύουν ο Κώστας Καραφώτης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Ταξιάρχης Χάνος, o Γιώργος Γιαννόπουλος, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Δημήτρης Κανέλλος και η Άννα Μπαλάσκα.
Η παρέα μεγαλώνει με τους ηθοποιούς Γιώργο Ηλιόπουλο, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ασπασία Κοκώση, Άρη Αντωνόπουλο, Ήρα Ρόκου, Σίσσυ Ιγνατιάδου και Μιχαέλα Λιόλιου. Στην ξεχωριστή αυτή εκπομπή, «παρεμβαίνει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ίδιος ο Γιώργος Ζαμπέτας, μέσα από το πολύτιμο Αρχείο της ΕΡΤ.