ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ράδιο Αρβύλα απόψε με νέο επεισόδιο στο YouTube

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ, το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» στην 12ετή ιστορία της εκπομπής, θα ανέβει απόψε, στις 23:45 ακριβώς, στο επίσημο κανάλι στο youtube: RADIOARVYLAofficial.
 Ένα επεισόδιο “χειροποίητο” στο..
οποίο, όπως λέει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα παρουσιαστεί το υλικό που η εκπομπή δημιούργησε από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο σχετικά με το πρόγραμμα-έμπνευση GNTM.
***
Σήμερα 3 Φεβρουαρίουκαι ώρα 19:00 στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» της ΕΡΑ, στο πλαίσιο του κύκλου «Συναυλίες στο Τρίτο», ο διεθνώς αναγνωρισμένος πιανίστας Βασίλης Βαρβαρέσος παρουσιάζει ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου με έργα Φραντς Σούμπερτ, Φραντς Λιστ, Φρεντερίκ Σοπέν και Μορίς Ραβέλ. Ηχοληψία: Νίκος Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Χανιώτης  Παρουσίαση: Τζουλιέττα Καρόρη  Το ρεσιτάλ μεταδίδεται απευθείας από τις συχνότητες του Τρίτου Προγράμματος και διαδικτυακά στο webradio.ert.gr/trito
***
Ο 102FM, το Α’ πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3, ξεκινάει…περιοδεία σε δήμους της Θεσσαλονίκης. Η αυλαία των ζωντανών μεταδόσεων από χώρους εκτός των ραδιοφωνικών στούντιο, ανοίγει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, με πρώτο σταθμό τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, τον δεύτερο μεγαλύτερο στη Βόρεια Ελλάδα.Τις εκπομπές θα παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι: Κατερίνα Ρενιέρη, Βούλα Σαΐτη, Δημήτρης Κουγιουμτζόπολος, Κώστας Παντολέων, Βασίλης Πεκλάρης. Τον συντονισμό θα έχουν οι δημοσιογράφοι: Μαρία Τοπαλίδου και Κώστας Γουλής.