ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει το νέο logo του Αθήνα 9.84;

Καμία φαντασία...

«Νέα Εποχή, Νέο Λογότυπο Για Τον Αθήνα 9.84» λέει το Δημοτικό Ραδιόφωνο των Αθηνών που παρουσίασε χθες στο Noel (φωτογραφία από το site τους), στο κέντρο της πόλης, το νέο του λογότυπο.
Η Νίκη Αραμπατζή, πρόεδρος του σταθμού μίλησε για την επόμενη ημέρα του σταθμού που «στο πρόγραμμά του θα έχει ενημέρωση με έγκυρα και έγκαιρα δελτία..
ειδήσεων, πολιτισμό, μουσική και βέβαια θα δίνεται έμφαση στα θέματα του Δήμου Αθηναίων, στους κατοίκους αλλά και τις ανάγκες του Δήμου στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας. Το δημοτικό ρεπορτάζ παίζει μεγάλο ρόλο στην επόμενη ημέρα του 9.84».
Πολύ σωστή η οπτική τους, έτσι πρέπει να λειτουργεί ο Αθήνα 9.84. Και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου που ανέλαβε ξέρει πολύ... ραδιόφωνο. Επιτέλους για το σταθμό, μήπως και ξαναβρεί την αίγλη του.
Οσο για το νέο λογότυπο, όπως διαβάζουμε στο site του σταθμού, «τα δύο Α συμβολίζουν την αρχαία Αθήνα και τις προμετωπίδες του Παρθενώνα, ενώ τα υπόλοιπα γράμματα συμβολίζουν τις σύγχρονες γραμμές των κτιρίων της πόλης. Αναφορά στα φουγάρα της Τεχνόπολης, κέντρου πολιτισμού του Δήμου τα τελευταία χρόνια, είναι τα γράμματα Η και Ν. Τα χρώματα των αριθμών είναι τα χρώματα που βλέπουμε περπατώντας στους δρόμους της πόλης μας».
Α, ναι, θυμηθήκαμε και με τι μοιάζει το νέο logo. Είναι ίδιο με αυτό της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη...

- από το e-tetradio