ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Να πώς ερωτεύτηκα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η «σχέση» μας ξεκίνησε παράνομα και με αρκετές ενοχές εκ μέρους μου. Αλλά έχοντας εδώ και χρόνια αυτό το πάθος για την «όγδοη τέχνη», αυτήν της μαγειρικής, τις προετοιμασίες και τις συνταγές, ομολογώ ότι αμάρτησα!
Με σαγήνευσε ο θαυμαστός κόσμος ενός παρόλα αυτά –ώρες ώρες-καθαρού, σκληρού reality. Αργότερα άρχισα να διακρίνω κάποιες διαφορές από τους..
σκληρούς και αγοραίους όρους άλλων περιπτώσεων. Μετά άρχισα να διαπιστώνω και κάποιους παιδευτικούς «εμβολιασμούς» με κοινωνικά μηνύματα μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας προοδευτικότητας εφόσον μάλιστα αυτή εκφράζεται στο, συχνότερα ύπουλα συντηρητικό, περιβάλλον της ελληνικής τηλεόρασης. Τελικά; «Ερωτεύτηκα» τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Θα τον ξέρετε. Είναι ο ένας από τους τρεις κριτές-σεφ του «Masterchef». Ο πιο κοντός, ο λιγότερο ωραίος βάσει τουλάχιστον των mainstream αρχών της τηλεοπτικής «ωραιότητας» κι ωστόσο ο ασύγκριτα πιο γοητευτικός.

- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου, που υπογράφει η Ναταλί Χατζηαντωνίου, στo e-tetradio ΕΔΩ