ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ανασυγκρότηση των Μέσων Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει με ομοφωνία την ενότητα του Κόμματος και των στελεχών της στον διακηρυγμένο στόχο της Κ.Ε. και του Προέδρου του κόμματος, για τη διεύρυνση και την Οργανωτική του ανασυγκρότηση». Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της ΠΓ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ξεκαθαρίζει:
«Σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα..
που εμφανίζουν τον πλουραλισμό και τις διαφορετικές απόψεις ως αδυναμία ή άλλα που στρέφονται εναντίον κορυφαίων στελεχών του κόμματος, η Π.Γ. θεωρεί ότι το μόνο που εξυπηρετούν είναι τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων».
Ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας περί επιθέσεων που δέχεται ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από φιλικά (υποτίθεται) προς τον ΣΥΡΙΖΑ sites.
Οι επιθέσεις εναντίον του Σκουρλέτη συνεχίστηκαν με άρθρο του Γ. Λακόπουλου στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro.gr , όπου δημοσιεύτηκε άρθρο με τον τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: “Aριστερός”, αντι-Τσίπρας, κακός υπουργός και αποτυχών γραμματέας». To άρθρο προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια κατά του αρθρογράφου. Μάλιστα ο Μιχ. Β. έγραψε στο fb:
Μα καλά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ , λίγο αυτοσεβασμό δεν έχετε; Ολόκληρη Πολιτική Γραμματεία χρήζει ισότιμο συνομιλητή της τον Γ. Λακόπουλο, έναν συνταξιούχο πρώην δημοσιογράφο του ΔΟΛ και αισθάνθηκε την ανάγκη να του απαντήσει για όσα έγραψε κατά του Πάνου Σκουρλέτη; Μα ποιος είναι ;
Η Π.Γ. συζήτησε, επίσης, αναλυτικά και ενέκρινε σχέδιο ανασυγκρότησης των Μέσων Ενημέρωσης του κόμματος και αποφάσισε να προχωρήσει σε ενδελεχή συζήτηση για τον απολογισμό της απερχόμενης ΚΕ, η οποία και θα συνεδριάσει για να τον εγκρίνει το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου.