ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τράγκας και η «πανταχού παρούσα» Μαρέβα

Το γεγονός πως η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι «πανταχού παρούσα», σχολιάστηκε ακόμη και από τον δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα.
Σε κείμενό του στο crashonline.gr, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τη Μαρέβα. Δεν υπήρξε πρωθυπουργός στο παρελθόν που να έχει τόσο κοντά του τη σύζυγό του. Εννοούμε στις επίσημες επαφές,..
πολιτικές, διπλωματικές, οικονομικές κλπ».
Στη συνέχεια τονίζεται μεν πως: «Δεν είναι κακό αλλά είναι ασυνήθιστο», ωστόσο: «Οπωσδήποτε προκαλεί κους κους. Δεν είναι κακό το κους κους αλλά η καθημερινή εικόνα της συζύγου, που φτάνει να είναι μαζί του ακόμη και στις επαφές του με μητροπολίτες είναι σπάνια και κακά τα ψέματα κουβεντιάζεται. Λένε ας πούμε πόσο τον επηρεάζει η κα Μαρέβα στις πολιτικές αποφάσεις; Πόσο βαθιά χώνεται στις οικονομικές επιλογές, στις διεθνείς σχέσεις;», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο που τονίζει πως... η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι παντού: «Είναι στα ταξίδια, είναι στο Λευκό Οίκο, είναι στο Μπάκιγχαμ, είναι στο παλάτι του Ριάντ, είναι στα Ηλύσια Πεδία, είναι στο ΝΑΤΟ, είναι στις Βρυξέλλες, είναι στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών...»
- πηγή: documentonews