ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Εμπρηστική επίθεση στην Τζάγκουαρ εκδότη εφημερίδας

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο ΙΧ γνωστού εκδότη σημειώθηκε λίγο μτά τις 9 το βράδυ στη διασταύρωση των οδών Ραιδεστού και Αγίας Βαρβάρας έξω από την ταβέρνα «Φοίνικες», στην Αγία Βαρβάρα.
Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και άνδρες της Αστυνομίας..
Ο εκδότης συνέτρωγε μαζί με τον συνοδό του. Κάποια στιγμή, πέρασε μια μοτοσικλέτα, με δύο επιβαίνοντες οι οποίοι έσπασαν το τζάμι του πολυτελούς ΙΧ του εκδότη, μια λευκή Jaguar και  πέταξαν μέσα εμπρηστικό μηχανισμό.
Το αυτοκίνητο του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκου Καραμανλή, πήρε φωτιά που  επεκτάθηκε γρήγορα και στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.

Το αυτοκίνητο του εκδότη καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έσπασαν και τα τζάμια της ταβέρνας.
Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και πυροτεχνουργοί, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία.
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας NK Media Group και εκδότης των εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής, το 2017 είχε γίνει ξανά στόχος οταν βρέθηκε χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του (δείτε ΕΔΩ). Τότε ο Ν. Καραμανλής είχε πει «η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά αγίων, είναι δουλειά δύσκολη», αναφέροντας πως και στο παρελθόν είχε δεχτεί απειλές.