ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο Χατζηνικολάου ειρωνεύεται και (δεν) τρολάρει τον Αλαφούζο


«Μας έκανες χαρούμενους, εμάς τους Ολυμπιακούς, σε συγχαίρω!»

Ο Γιάννης Αλαφούζος με την κατάθεσή του στη δίκη για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, προκάλεσε τις αρνητικές αντιδράσεις των Παναθηναϊκών οπαδών –ή έστω μιας μεγάλης μερίδας– και τις ειρωνείες αντιπάλων. Ιδιαίτερα ένας από αυτούς, που είναι αντίπαλός του όχι μόνο στα συλλογικά θέματα, αλλά μέσα από διαμάχη χρόνων με..
ανταλλαγή χαρακτηρισμών και απειλών (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), τον ειρωνεύτηκε με ιδιαίτερα έντονα τρόπο. Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε χθες, όπως φαίνεται έτοιμος στην πρωινή εκπομπή του στην Real, για να του επιτεθεί με ειρωνείες. Την ώρα που διάβαζε τα πρωτοσέλιδα της ημέρας, έφτιαξε μόνος την ευκαιρία για την επίθεση. Μόλις έφτασε η ώρα της Καθημερινής, δήθεν θυμήθηκε εξ αυτής τον εκδότη της και όρμησε!
«Πω πω Γιάννη! Πώ πω Γιάννη Αλαφούζο! Μπράβο! Τι χαρά μας έδωσες σε όλους εμάς, τους Ολυμπιακούς. Δεν θυμάται τίποτα! Απ' ό,τι είχε καταγγείλει στο παρελθόν δεν θυμάται τίποτα, είπε. Μπράβο! Θέλει γκατς, θέλει γόνατα για να παραδεχτείς ότι η καταγγελία που έκανες ήταν στον αέρα, ήταν χωρίς στοιχεία και ότι αδίκως κατηγορούσες τον Ολυμπιακό. Θερμά συγχαρητήρια, και το εννοώ δεν τρολάρω. Μας έδωσες χαρά και έδειξες αυτογνωσία», ανέφερε σε πρώτη φάση, γιατί αργότερα υπήρξε και δεύτερη.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ