ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΕΙΗΕΑ: Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας

Με αφορμή την τελευταία εμπρηστική επίθεση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νίκου Καραμανλή, η ΕΙΗΕΑ καταδικάζει κάθε πράξη βίας σε βάρος των εφημερίδων, των εκδοτών και γενικότερα των ανθρώπων του Τύπου..

***
Το ντοκιμαντέρ «Η ιστορία των χρόνων μου: Δημοσθένης Κοκκινίδης» θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη 6/2/2020, στις 09:30, από την ΕΡΤ2 και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ζωγράφου που απεβίωσε χθες. Το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί το πορτρέτο του Δημοσθένη Κοκκινίδη, με αφορμή έκθεσή του στην γκαλερί Μέρλιν, τον Μάρτιο – Απρίλιο του 1967, με έργα του για τον πόλεμο και τη βία του Βιετνάμ.
***
Τον πολυπράγμονα σκηνοθέτη Ροβήρο Μανθούλη παρουσιάζει τιμητικά σε δύο εκπομπές το Τρίτο Πρόγραμμα, το Σάββατο 8 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00. Στη δέκατη δεκαετία του, κοιτάζει πίσω και ξεδιπλώνει τις αναμνήσεις μίας κατάμεστης από συνταρακτικές εμπειρίες ζωής. Επιμέλεια-παρουσίαση: Δαυίδ Ναχμίας.