ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Aστείες δικαιολογίες για τις τρεις απολύσεις στο ΕΘΝΟΣ

Τον εκδότη του Εθνους Νούλη Χατζηδημητρίου κάλεσε η ΕΣΗΕΑ προκειμένου να εξηγήσει γιατί απέλυσε τους τρεις δημοσιογράφους...
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις απέδωσε στο ΔΣ της εφημερίδας που αποφάσισε υπέρ της αποπομπής των τριών (Κώστα Αντωνάκου, Χρήστου Ξανθάκη, Ναταλί Χατζηαντωνίου) γιατί.. «δεν συνεργάζονταν με το ethnos.gr». Δεν χρειάζεται καν να κάνεις ρεπορτάζ για να καταλάβεις πόσο φαιδρή μοιάζει η δικαιολογία.
1) Η Ναταλί Χατζηαντωνίου έγραφε στο ethnos.gr και μπορείς να το βρεις με ένα απλό ψάξιμο. Το όνομά της να βάλεις διάολε και στα βγάζει.
2) Ο Χρήστος Ξανθάκης δουλεύει σε άλλο site εδώ και χρόνια, το Newpost, κάτι που είναι γνωστό στους πάντες. Δεν του ζητήθηκε ποτέ -άλλωστε- να γράφει και στο ethnos.gr.
3) Οσο για τον Κώστα Αντωνάκο, εκτός ότι και αυτού δεν του ζητήθηκε ποτέ να γράφει στο site, όλοι γνωρίζουν στην εφημερίδα πως ήταν αρχισυντάκτης του Οικονομικού και δε σήκωνε κεφάλι από την πολλή δουλειά για την επιμέλεια του οικονομικού ένθετου της «Ημερησίας».
Θέλουν να πουν μία δικαιολογία για τις τρεις απολύσεις, τους καταλαβαίνουμε. Κάτι που να μην τους εκθέτει δεν μπορούσαν να βρουν; Ακόμα και στα μάτια των δικών τους εργαζόμενων που γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβαινε.

- από το e-tetradio