ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Στα δυο το νέο MEGA για τo κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Εσωτερική “μάχη” για τη θέση της παρουσιάστριας ειδήσεων

Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα το νέο MEGA – αν και οι τελευταίες πληροφορίες την τοποθετούν στις 17 Φεβρουαρίου, η “μάχη” για την καρέκλα της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού έχει ξεκινήσει για τα καλά. Αυτό ισχυρίζεται το enimerosi24 που..
αναφέρει σχετικά:
"Ως γνωστόν την πολυπόθητη καρέκλα έχει καταλάβει η προερχόμενη από την ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ η ανάθεση στη Ράνια Τζίμα (πρώην ALPHA και MEGA) της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, εχει δημιουργήσει δυο ισχυρούς ανταγωνιστικούς πόλους! Ήδη και ανεξάρτητα απο τις προθέσεις των δυο γυναικών, εχουν σχηματιστεί “στρατόπεδα” υποστηρικτών και υπογείως γίνεται δουλίτσα!
Οι υποστηρικτές της Ράνιας Τζίμα – ομολογουμένως, είναι περισσότεροι αριθμητικά από ό,τι της Δώρας Αναγνωστοπούλου, το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά ότι είναι ισχυρότεροι μέσα και έξω από τον όμιλο, με αποτέλεσμα να ασκούν απευθείας επιρροή στον πρόεδρο του καναλιού (που ασχολείται με τα πάντα)! Στα επιχειρήματα τους υπέρ της Τζίμα ειναι ο δυναμισμός της δημοσιογράφου και κυρίως η γνώση των πολιτικών θεμάτων που την καθιστούν πιο πειστική στα δοκιμαστικά μπροστά στο φακό. Για αυτο και στα χείλη των υποστηρικτών της βρίσκεται η λέξη “προσωρινή” (εννοώντας οτι η Δώρα Αναγνωστοπούλου ειναι μια προσωρινή λύση)…
Αραγε μέχρι τον Σεπτέμβριο που ομολογουμένως εκεί θα κριθεί και το στοίχημα του νέου MEGA, αφού αυτό που θα βγει τώρα θα έχει “πειραματικό” χαρακτήρα;"