ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Η υφυπουργός Δόμνα, το έπος του... 2004

...και τι θυμήθηκε η υπουργός Κεραμέως

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στη ΝΔ;
Πρώτα είχαμε το μήνυμα της υπουργού Παιδείας Κεραμέως προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όπου εκτός των άλλων αναδείχθηκε η βαθιά ιστορική της αγνοία (δείτε ΕΔΩ). Ακολούθησε το «πάρτι» στα σόσιαλ μίντια με τη δήλωσή της στον..
Alpha ότι o μεγάλος της γιός «πρώτα είπε μπαμπά, μετά μαμά και μετά Κυριάκο» (ΕΔΩ).
Σήμερα ήρθε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου που σύμφωνα με όσα γράφει στα σόσιαλ μίντια κάποιος συμπεραίνει πως στις 28 Οκτωβρίου αντί για το έπος του 40 γιορτάζουμε τους Αγώνες του 2004 -σε "μήνυμά" της στα σόσιαλ μίντια  αναφέρθηκε δις στην αξία του εθελοντισμού ενώ ανακάτεψε και τον... Αϊνστάιν. Και στην περιπτωση της Δόμνας είχαμε επίσης «πάρτι» στα σόσιαλ μίντια όπου η υφυπουργός άκουσε κι αυτή τα σχολιανά της.
Διαβάστε:

 

ΥΓ 1: Και ένα σχετικό σχόλιο του N. Mακ. από το fb:
➤ Και επιτέλους εν έτει 2019 μάθαμε την αλήθεια!!! Το 1940 οι εθελοντές νίκησαν τους λαϊκιστές βρε κουτά!!! Λάθος τα ξέρατε μέχρι τώρα και νομίζατε πως τιμούμε τη λαϊκή αντίσταση απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό! Ξεχάστε τις θηριωδίες των κατακτητών, τις εκτελέσεις, τα βασανιστήρια, τους τόπους εξορίας, αλλά και όσους συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις του Άξονα...Νομίζω ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλά με "αγράμματη κι αμόρφωτη" ¨αριστεία¨. Εντάξει την 28η Οκτωβρίου οι αριστεροί προβάλλουν τον αντιφασιστικό της χαρακτήρα, οι δεξιοί τη δήθεν εθνική ομοψυχία, οι στρατόκ@@@λοι τις αρετές του ελληνικού στρατού, οι φασίστες το "σθένος" του Μεταξά κλπ, αλλά τούτοι εδώ επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία κατά το δοκούν...

Eπίσης:
➤ Σας πονάει ο εθελοντισμός που κατατρόπωσε τον λαϊκισμό παραμονές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, άπλυτοι. Υφυπουργός η κυρία Δόμνα, απόφοιτος Κέιμπριτζ κιόλας. Έγινε γνωστή πρόσφατα στο πανελλήνιο όταν χαρακτήρισε "συλλογική ψυχική νόσο" τον αντιδικτατορικό αγώνα της αριστεράς, που για κάποιον ακατανόητο λόγο αγιοποιήθηκε κιόλας. (Elikas Helix)

Κι ένα ακόμη:
➤ Ήταν ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 όταν ο εκπρόσωπος του λαϊκισμού, ο πρέσβης της Ιταλίας, παρέδωσε στον Έλληνα Κυβερνήτη το τελεσίγραφό του. Ο Ιωάννης Μεταξάς, που ήταν σχεδόν τόσο αντιλαϊκιστής όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε με στεντόρεια φωνή: «ΟΧΙ! Δεν θα παραδώσω την Ελλάδα στις δυνάμεις του μίσους και της βίας. Δεν θα παραδώσω τη χώρα μου στον ΛΑΪΚΙΣΜΌ». Αμέσως μετά έκανε έκκληση από τις σελίδες της Καθημερινής στο αρχέγονο πνεύμα εθελοντισμού του λαού μας. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ξεχύθηκαν στα βουνά της Ηπείρου και με μια κραυγή στα χείλη τους «Όλοι μαζί μπορούμε», απώθησαν τους λαϊκιστές μακριά από τα σύνορα της χώρας. Ο εθελοντισμός είναι το αντίδοτο των Ελλήνων στον λαϊκισμό. (Dimitris Tsirkas)

ΥΓ 2 Και μια παράκληση από τον δημοσιογράφο - βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδο:


ΥΓ 3 Σήμερα η υπουργός Κεραμέως ανέβασε νέα δήλωση στα σόσιαλ μίντια (προφανώς μετά το άγριο κράξιμο) και θυμήθηκε όσους πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία, ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό: