ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Είτε θα αναιρέσετε ή θα οδηγήσετε τον κ. Πέτσα σπίτι του

BINTEO

"Να σταματήσετε την καραμέλα περί ψεμάτων και fake news" προειδοποίησε στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.
"Αυτό με τα πρακτικά. Ηλπιζα ότι δεν θα ρίξετε τόσο χαμηλά το επίπεδο σήμερα με τα "φέρτο στα πρακτικά τώρα". Θα σας φέρω την απομαγνητοφώνηση. Είτε θα..
αναιρέσετε τα fake news και τα περί ψεμάτων, είτε θα τον στείλετε σπίτι του, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο" είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυρ. Μητσοτάκη.
Νωρίτερα ο Μητσοτάκης, σαν να μην γνώριζε τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να την καταθέσει στα πρακτικά..."Περιμένω, Περιμένω" έλεγε... αυτογελοιοποιούμενος.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναφερθεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις κατηγορώντας την κυβέρνηση για ακροδεξιά στροφή και για προσπάθεια συμψηφισμού των εθνικών, ελληνοτουρκικών θεμάτων με το προσφυγικό.
Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε αναφέρει «εμείς φυλάσσουμε τα σύνορά μας αν αυτό ενοχλεί κάποιους είτε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εμείς θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι αυτό που θέλει η ελληνική κοινωνία, είναι από που ζητάει η Ευρώπη αυτό θα κάνουμε. Ζητάμε και στην Ευρώπη και στο εσωτερικό την κατανόηση όλων ότι όταν αυξάνουμε τις περιπολίες αυξάνεται η στατιστική πιθανότητα να έχουμε δυστυχώς περιστατικά όπως αυτό που είχαμε το τραγικό περιστατικό τις προηγούμενες ημέρες».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε «γιατί οι περιπολίες δεν σημαίνουν περισσότερες διασώσεις και όχι περισσότερα τραγικά συμβάντα στο Αιγαίο».



Ιδού αυτολεξεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στον ΣΚΑΙ:
"Όσο αυξάνουμε τις περιπολίες αυξάνεται στατιστικά η πιθανότητα δυστυχώς να έχουμε θέματα όπως αυτό το τραγικό περιστατικό, που είχαμε τις τελευταίες μέρες. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να φυλάμε τα σύνορά μας.
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρά τα βίντεο με τις δηλώσεις του επιμένει να μιλά για "διαστρέβλωση" κολλημένος στην ίδια προεκλογική καραμέλα.


Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μπροστά σε αυτή την εμμονή να ψεύδεται η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός τόσο εξόφθαλμα και με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ανέφερε απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη: "είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο ψεύτης με περικεφαλαία".
Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στα social media:
Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.
Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δυο επιλογές:
Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.
Αν δεν κάνει τίποτα από τα δυο, θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ' αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα...