ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Με 4 πρόσωπα-έκπληξη στελεχώνεται το Open

Και πρώην υπουργός αναμεσά τους - Ποια είναι τα νέα μέλη στο ΔΣ του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη

Ενδυναμώνεται με νέα στελέχη η κορυφή της διοικητικής «πυραμίδας» του OPEN και μάλιστα ακόμα και με πρώην υπουργούς αλλά και πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.
Έχοντας συμπληρώσει έναν χρόνο δυναμικής και αναπτυξιακής παρουσίας στο τηλεοπτικό περιβάλλον, η..
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., σε συνέχεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στο Κορωπί, ανακοίνωσε την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου του OPEN με τέσσερα νέα μέλη με μακρά πορεία και μεγάλη εμπειρία στον χώρο των media διεθνώς.
Τα νέα μέλη του Δ.Σ., που θα συμβάλλουν με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στο σχεδιασμό με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Μedia Group, είναι:



  • O Γιώργος Λεβέντης, υψηλόβαθμο και πολύπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής βιομηχανίας, που έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤ1, Head of Ιnternational της Syco TV και COO της Acun Medya Global.
  • Ο Duncan Ηooper, ο οποίος έχει διατελέσει Εditor in Chief των ψηφιακών πλατφορμών του ειδησεογραφικού κολοσσού Euronews, με προϋπηρεσία σε Μέσα με διεθνή επιρροή όπως τα Bloomberg, The Telegraph και MSN.
  • Ο Lucian Sarb, με μακρόχρονη προϋπηρεσία σε διοικητικές θέσεις σε διεθνή Media Groups και ειδησεογραφικούς οργανισμούς.
  • Ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει μακρά και πετυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, ενώ έχει συμβάλλει σημαντικά, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη των σχέσεων με τη διασπορά.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης απαρτίζεται από τους: Liudmila Borodina Πρόεδρος Δ.Σ., Κική Σιλβεστριάδου Γενική Διευθύντρια OPEN, Arthur Davidyan CEO Dimera Group, Κωνσταντίνος Φωτιάδης νομικός.