ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Γιατί 999.999 ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Η προσφορά 33.999.999 ευρώ που έκανε η ALTER EGO για το Mega μοιάζει λες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ήθελε να... παίξει. Θα το έλεγα και τρολάρισμα απέναντι σε φίλους και αντιπάλους. Σαν να έστελνε ένα ωραίο, γεμάτο νοήματα, μήνυμα. Εντελώς προβοκατόρικο.
Είναι καταπληκτική η εξέλιξη, έτσι; Η μία εταιρία προσφέρει 33 εκατ ευρώ και η άλλη 33.999.999! Ξέρουμε ότι στους πλειστηριασμούς γίνεται το ανάποδο, οι εταιρίες..
βάζουν ένα ευρώ παραπάνω από το «στρογγυλό» νούμερο, όχι ένα ευρώ παρακάτω. Εκτός και αν έχεις όρεξη, το είπαμε, να κάνεις πλάκα.
Αλλά και η δεύτερη εταιρία που έχασε πώς θα νιώθει άραγε με αυτό το 999,999; Ποιος φταίει και γιατί που βγήκε δεύτερη;
Ολα αυτά είναι γοητευτικές εικασίες, άκρως ιντριγκαδόρικες.
Ενα δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι -αν και πρόωρο αφού όλα είναι ρευστά- ότι «παγώνει» προς το παρόν το project «One Channel» και μένει να δούμε αν και πότε θα  βγει στους δέκτες μας το Mega (ξανά). Το τηλεοπτικό εγχείρημα της Alter Ego ήταν / είναι σχεδόν έτοιμο, πανελλαδική τηλεοπτική άδεια υπάρχει και με τη βούλα από το ΕΣΡ, απέκτησε πλέον και τη μυθοπλασία που του έλειπε ως βάση, γιατί δηλαδή να μην βγει με το όνομα που πρέπει; Το όνομα το σωστό! Το Μεγάλο!
Και όχι το Νοέμβριο όπως έλεγαν, αλλά προς Χριστούγεννα μεριά.