ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ποιοι διεκδικούν την περιουσία του Mega

Για σήμερα Παρασκευή έχει οριστεί η κατάθεση προσφορών για τα περιουσιακά στοιχεία, την ταινιοθήκη και τo όνομα του MEGA από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.
Μέχρι τις 11 το πρωί, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει τις δεσμευτικές προσφορές τους για την «Ομάδα Ενεργητικού Α'», που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega, την..
«Ομάδα Ενεργητικού Β'», δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα «Mega», οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και τα χρέη του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βασικοί διεκδικητές θα είναι δύο. Στη μία πλευρά θα είναι η κοινοπραξία των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ιβάν Σαββίδη και Θοδωρή Κυριακού και στην άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Όπως έχει γίνει γνωστό, θα λάβουν χώρα δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί.
Με τον πρώτο η ειδική διαχειρίστρια της εταιρείας θέτει προς πώληση τρία ακίνητα στο Μαρούσι καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη.
Με τον δεύτερο τίθεται προς πώληση ουσιαστικά η πνευματική ιδιοκτησία όσων παρήγαγε ο ιδιωτικός σταθμός στην 25ετή πορεία του, ήτοι η ταινιοθήκη και τα σήματα (τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών). Στον τελευταίο επίσης εντάσσονται οι συμμετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε άλλες εταιρίες, οι -ουκ ολίγες αλλά στην πλειονότητά τους ενεχυριασμένες, κατασχεμένες και γενικώς μη εισπράξιμες- απαιτήσεις από πελάτες, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα και τα αποθέματα.
- πηγή: protothema.gr