ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Την Παρασκευή η κηδεία της Πόπης Χριστοδουλίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η κηδεία της Πόπης Χριστοδουλίδου θα γίνει την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2019, στις 15:00, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Στην κηδεία θα παρευρεθεί κλιμάκιο της «Κιβωτού του Κόσμου» για όποια δωρεά.
Η Πόπη Χριστοδουλίδου απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 58 ετών..

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Πόπης Χριστοδουλίδου έβγαλε και το Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Πόπης Χριστοδουλίδου γεμίζει θλίψη όσους την γνώρισαν είτε προσωπικά είτε μέσα από τα κείμενα της. Η Πόπη Χριστοδουλίδου υπηρέτησε μαχητικά τη δημοσιογραφία σε ένα δύσκολο χώρο, αυτόν της ναυτιλίας, χωρίς ποτέ να διστάσει να αποκαλύψει ειδήσεις και γεγονότα ή να διατυπώσει τις απόψεις της. Στάθηκε με συνέπεια δίπλα στους εργαζόμενους όλων των κλάδων της ναυτιλίας, αναδεικνύοντας τους δίκαιους αγώνες τους για δουλειά, βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, δημοκρατία, δικαιώματα.
Θα τη θυμόμαστε πάντα για την ανυποχώρητη αγωνιστικότητα της, τον ασυμβίβαστο λόγο της και την ανεκτίμητη προσφορά της μέσω του λειτουργήματος που υπηρέτησε, της δημοσιογραφίας, στους αγώνες για μια δίκαιη κοινωνία».

«Αντίο» από τον Νίκο Μπελαβίλα

Ο Νίκος Μπελαβίλας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πειραιάς για Όλους" δήλωσε: "Αποχαιρετούμε μια αγαπημένη Δημοσιογράφο, με Δ κεφαλαίο, την Πόπη Χριστοδουλίδου. Η Πόπη ανήκε στη ράτσα των μαχητών της ελευθερίας του τύπου που εκλείπει. Υπηρέτησε το Πειραϊκό ρεπορτάζ για το καλό της πόλης και της ναυτοσύνης της, όχι τα μεγάλα συμφέροντα τού λιμανιού. Γειά σου Πόπη Χριστοδουλίδου".