ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τρεις πρόεδροι ΠΑΕ φέρεται να εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Αποκάλυψη στη "Δίκη στο OPEN"

Σε δύο εισαγγελικές αναφορές κατονομάζονται τρεις πρόεδροι ΠΑΕ που εμπλέκονται σε κύκλωμα αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού, όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο OPEN" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη το βράδυ της Δευτέρας.
Στα έγγραφα περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι τρεις πρόεδροι.. φέρεται να χειραγωγούσαν τους αγώνες των ομάδων τους, πείθοντας ποδοσφαιριστές να έχουν μειωμένη απόδοση.
Οι δύο σχετικές αναφορές συντάχθηκαν εντός του 2019 και περιέχουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών και ενός πρώην διαιτητή που στο παρελθόν διηύθυνε αγώνες της δεύτερης κατηγορίας.
Το υλικό διαβιβάστηκε από την εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη. Πρόκειται για πρόεδρο ΠΑΕ της Super League της Βόρειας Ελλάδας, πρόεδρο ΠΑΕ της Super League 2 και πρόεδρο ΠΑΕ της Football League που εδρεύουν στη Θεσσαλία.
Το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, στο οποίο μετείχε ποδοσφαιρικός παράγοντας από την Αττική, φαίνεται πως είχε επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, ενώ πολλά από τα στοιχήματα παίζονταν σε βαλκανικές χώρες.